ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ
С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО

Дигитално
счетоводство

Дигитален
пейрол

HR &
Е-трудово досие

Специфичен
репортинг

White label
решения

Управление
на екипи

Рекрутинг
на back office

Back office
екипи

Център за споделени услуги

Клиентите на Anagami са от

MDAX

Forbes 30 under 30

BESCO

EU

USA

Germany

Austria

Belgium

Romania

Greece

France

Italy

Great Britain

Решения

Дигитално счетоводство

Добре дошли в ерата на дигиталното счетоводство!

Представете си, че счетоводството става толкова лесно, колкото едно щракване с пръст! Anagami предлага извършване на цялостен счетоводен процес чрез дигитализирана документация и софтуерни продукти като услуга наречена „Дигитално счетоводство“.

По този начин всяка една част от кореспонденцията, вътрешната комуникация, фирмените документи и търговска документация се съхраняват, архивират, обработват и използват в ежедневието в дигитален вид.

Възможни софтуерни продукти

 • Anagami Studio – чудесен продукт за фрийлансъри и микро фирми
 • Anagami Pro – очаквайте появата на първата версия скоро!
 • Софтуерни продукти по желание на клиента – което искате, него ползваме!

С нашата услуга всеки клиент получава

 • 1

  Решения за цялостна организация на счетоводния процес.
  Ние сме тук за да ви препоръчаме най-добрите практики от сферата, така че да удовлетворим максимално нуждите на екипа и бизнеса.

 • 2

  Решения за оптимизиране на бизнес процесите и тяхната връзка със счетоводството.
  Счетоводните процеси свързват всички останали бизнес процеси в едно цяло. Тук сме, за да улесним екипа ви и намалим излишните действия.

 • 3

  Персонализирано счетоводно обслужване и консултиране.
  Нашите експерти са тук, за да ви подкрепят във всеки етап от управлението на финансите ви, като ви предоставят персонализирани съвети и решения.

 • 4

  Счетоводни специалисти и екипи по поръчка.
  Може да имате персонален счетоводител, а защо не и цял екип! При нас може.

С „Дигиталното счетоводство“ вашето бизнес управление става по-лесно, по-ефективно и не на последно място по-приятно! Не се колебайте да се присъедините към съвременната цифрова революция и да откриете новите възможности, които ви очакват!

Решения

Дигитален пейрол

Добре дошли в ерата на дигиталното пейрол управление!

Представете си един интелигентен помощник, който ви освобождава от купът хартиени документи и безкрайните часове на ръчно събиране на документи в класьори. Влезте в света на ефективност и лесно управление на заплатите на вашите служители.

С дигиталния пейрол, преживявате пълен преход към онлайн управление на възнаграждения. Какво значи това за вас? Първо, никога повече няма да търсите изгубени или повредени хартиени документи. Или да се окаже, че има изготвени, но неподписани документи. Всичко е достъпно в едно централизирано електронно хранилище, на което можете да получите достъп по всяко време и от всяко място.

Вашите служители ще се възползват от по-удобен и прозрачен начин за получаване на информация. Те могат да получат достъп до своите финансови данни мигновено, без да чакат физически копия или да посещават вашето офис пространство.

С дигиталния пейрол, вие и вашите служители влизате в свят на бързина, сигурност и удобство. Освободете се от бремето на традиционното управление на заплатите и се присъединете към хиляди хора по целия свят, които работят по този начин за да бъдат по-ефективни и да се чувстват по-добре. Независимо дали имате служители, които работят дитанционно или хоум офис, услугата е подходяща за всеки в съвременният свят.

Администрацията на Е-трудово досие като външна услуга

Е-трудовото досие се управлява от екипи отговорни за създаването и управлението на трудова документация, подписване и архивиране на документи, управление на отпуски, проследяване на статистически данни за служителите, комуникация във връзка с данни по трудово-правни въпроси. Тези екипи бихме могли да предоставим ние.

Предимствата да изнесете управлението и поддръжката на електронните трудови досиета на служителите на фирмата извън компанията са следните:

 • Лесно и бързо внедряване на софтуерен продукт
 • Експедитивен старт на работа
 • Познаване на възможностите на платформите
 • Работа с разнообразни софтуерни продукти
 • Гъвкава услуга предоставена от специалисти
 • Възможност за бърз растеж чрез нашите екипи
 • Фокусирате се върху всичко важно, а ние поемаме е-трудовото досие

Решения

HR отдел § Е-трудово досие

Добавете часове, дни или защо не още един член на HR екипа си с лекота! Може да изберете да делегирате най-досадните задачи на нас или тези, за които не ви достига малко време, но няма достатъчно работа за цяла позиция. За тези случаи – сме ние. Представете си вашият HR отдел пластичен и готов за разрастване и в същото време излизащ от хаоса на хартиени досиета, за да се сдобиете с инструментите за ефективно управление на персонала ви. Вече няма нужда да се притеснявате, че ще имате нужда от повече екип в определени периоди или част от годината, когато задачите и документацията са повече от обикновено. Можете да комепнсирате тез периоди с нас.

Е-трудовото досие е също един прекрасен инструмент за постигане на добри езултати с оптимални човешки ресурси. Какво означава това за вас? Първо, сбогувате се с морето от хартия. Системата ви позволява да централизирате всички трудови документи на едно място – в едно електронно облачно пространство, достъпно с едно натискане на бутон.

Второ, с е-трудовото досие управлението на персонала става по-лесно от всякога. Отпуски, болнични, данъци, социални осигуровки – всичко електронно и в една система, освобождавайки вашия екип от тежката работа на администрирането.

Е-трудовото досие предоставя на вашите служители по-удобен и достъпен начин за управление на техните лични данни и кариерно развитие. Те могат лесно да извършват заявки за отпуск, да актуализират своята информация, да предават информация, всичко само с няколко кликвания. Започнете сега и се присъединете към бъдещето на HR управлението с е-трудовото досие!

 • Администрация на Е-трудово досие
 • Координация и участие в процеса на подбор
 • Рипортинг и анализ на основни показатели
 • Възможност за участие в процес на управление

Решения

Специфичен репортинг

Вместо да се губите в безкрайни таблици и цифри, вие може да преглеждате историята на вашето предприятие чрез ясни и интуитивни доклади. Репортингът не е просто застиващ набор от данни – той е като карта към успеха. Нашите специалисти в счетоводството могат не само да предоставят информацията, но и да я оформят по начин, който да ви помогне да виждате цялата картина на вашия бизнес.

Репортингът ви дава възможност да откриете скрити тенденции и важни показатели, които ви помагат да вземете по-добри решения за бъдещето на вашата компания. От анализ на разходи и приходи, до проследяване на производствените процеси и клиентското поведение, нашите репортинг инструменти ви дават този поглед и правят информацията възможна за разбиране и за хора, които не са експерти в счетоводство. Без значение дали сте предприемач, мениджър или финансов анализатор, нашите доклади ви дават ясен поглед върху състоянието на вашия бизнес и ви помагат да направите правилния ход напред. Изготвяме всичко според вашите нужди.

Някои от възможните варианти:

 • Трансформация на отчети от едни счетоводни стандарти в други
 • Анализ на производителност на екипи по проекти
 • Анализ на разходи за екипи по проекти
 • Анализ на марж по продукти или услуги
 • Анализ на сходни бизнес модели

Решения

White Label Решения

White Label решенията – иновативният начин за компаниите да получат качествени счетоводни и административни услуги под своя собствена марка! Но какво всъщност е този „бял етикет“ и защо би било изгодно за вашата компания?

Мислете за White Label като за бутикова услуга, която ви позволява да добавите стойност и уникалност на вашата марка, без да се нуждаете от сложни инвестиции във вътрешни ресурси. Вместо това, вие се възползвате от опита и експертните знания на счетоводната компания, като предоставяте техните услуги като част от вашите под вашето собствено име и лого.

Това е идеално за компании, които искат да се фокусират върху своето “core”/осовно/  бизнес предложение, без да отклоняват вниманието си към административни изисквания. White Label счетоводните екипи и специалисти ви осигуряват пълна прозрачност и контрол върху процесите, но с „етикета“ на вашата бранд.

Защо да изберете White Label? Нека го обясним. Първо, това ви позволява да изградите собствената си сила на бранд, без да претоварвате вашия бюджет със създаване на нови отдели и набиране на персонал. Вие получавате експертно счетоводно и административно обслужване, като същевременно укрепвате идентичността на вашия бизнес.

Второ, White Label ви дава възможност да ускорите своята експанзия на пазара и да предоставите нови услуги на клиентите си без забавяне. Вие контролирате цените, пакетите и условията за обслужване, като същевременно се възползвате от готовността на опитен данъчно-счетоводен екип.

И последно, но не на последно място, White Label ви дава възможност да се диференцирате от конкуренцията и да предложите нещо уникално на вашите клиенти, като разширите обхвата на собсвтвените си продукти и услуги с допълнителна стойност за клиентите си.

 Свържете се с нас и открийте как White Label решенията могат да ви помогнат да израстнете и да се издигнете като водещ бранд във вашата индустрия!

Някои от White label решенията, които предлагаме:

 • Оперативен счетоводител
 • Главен счетоводител
 • Пейрол специалист
 • Съпорт на разплащания
 • Клиентски съпорт
 • Счетоводен отдел/екип
 • Съпорт на HR отдел
 • Онлай офис асистент

Решения

Управление на екипи

Всеки един екип трябва да функционира като добре настроен механизъм, който работи хармонично и ефективно към постигане на общата цел – успеха на вашата компания.

С услугата Управление на екипи, вие получавате повече от просто административна подкрепа. Ние ви предоставяме интегриран подход, който обединява таланта, мотивацията и знанията на всеки член от вашия екип, за да създадем ефективна и вдъхновяваща работна обстановка за извличане на максималното от наличния потенциал и оптимизиране на задачите спрямо изпълнителите.

Нашите експерти в управлението на екипи ще ви помогнат да идентифицирате силните страни на всеки от вашите служители и да ги насочите към задачите, в които те най-добре се проявяват. Също така, ние ще ви предложим инструменти и стратегии за мотивация и развитие на екипа ви, за да поддържате високо ниво на ангажираност и продуктивност. Ние вярваме в създаването на култура на сътрудничество, в която всеки член на екипа се чувства ценен и важен за постигането на общата цел.

С нашата подкрепа, вие не само укрепвате вътрешните взаимоотношения във вашия екип, но и създавате по-силна и конкурентоспособна компания.

Решения

Рекрутинг на back office

Талантът е ключът към успеха на вашите “бек офис” екипи! Процесът на подбор е като откриване на скрито съкровище – всеки нов член на екипа е крачка към достигането на вашия бизнес потенциал.

С нашата услуга за рекрутинг на back office, вие не само получавате помощ при намирането на правилните хора за вашите екипи, но и разкривате потенциала на компанията за растеж и нови успехи. Ние разбираме, че администрацията е не просто оперативно звено, а стратегически актив, който може да определи конкурентоспособността и ефективността на компания, както и нейната способност да е динамична.

Предлагаме персонализиран подход към рекрутирането, който включва анализ на вашите нужди, ценности и култура на организацията. Ние ще търсим не само кандидати с правилните умения и опит, но и хора, които се вписват във вашата уникална работна среда и ценности. Виждаме подбора като процес на създаване на екипи, които са повече от просто служители – те са партньори във вашия растеж.

Започнете вашето пътешествие към по-силен и по-ефективен back office с нас, и нека заедно открием таланта, който ще ви помогне да постигнете следващата цел.

 • Анализ на средата и целите
 • Изграждане на стратегия за подбор
 • Намиране на най-добрите кандидати

Решения

Back office екипи

Предлагаме изнесени back office екипи: ефективност, качеството и скорост на разрастване. Вашите счетоводни и административни процеси могат да са в ръцете на експерти, които са тук, за да гарантират, че вашата компания функционира по най-добрият начин.

Благодарение на дългогодишният ни опит в изграждането и управлението на back office екипи, предлагаме пълен спектър от услуги, които позволяват на вашата компания да се съсредоточи върху своите основни задачи, докато ние се грижим за административната част. Ето какво можем да направим за вас:

 • Счетоводство и финанси
 • Административни услуги
 • Онлай офис асистент
 • HR и управление на персонала
 • Въвеждане на данни
 • Системен админитратор
 • KYC/AML
 • И други

С нас, вие получавате не само ефективни и професионални back office екипи, но и партньор, който разбира вашите нужди и работи в тяхна полза. Така вие се фокусирате върху развитието на вашия продукт или услуга, a ние поемаме административните детайли.

Решения

Център за споделени услуги

Центърът за споделени услуги представлява ефективно решение, което цели да релокира, трансформира и оптимизира административните и поддържащи дейности на организациите. Този модел включва централизиране на ключови бек офис функции като счетоводство, финанси, адимитрация, доставки, човешки ресурси, техническа поддръжка, обединявайки ги в един център с цел постигане на високи резултати, скорост на разрастване и намаляване на оперативни разходи.

Ползи и предимства от създаването на Център за споделени услуги:

 • Скорост на растеж
 • Оперативна ефективност
 • Кост ефективност
 • Продуктивност
 • Стратегически фокус

 • Качество
 • Прозрачност
 • Перспектива

Създаването на Център за споделени услуги за бек офис екипи е стратегическо решение, което осигурява устойчиво предимство в динамичната бизнес среда, подобрявайки оперативната ефективност и оптимизирайки ресурсите на компанията. Това е модерен подход, който променя начина, по който компаниите управляват своите вътрешни процеси, осигурявайки тяхната конкурентоспособност и успех на пазара.